Aktiviteter

Kr. Himmelfart

Fredag den 14. maj kl.14.00 er der gratis dansk rundvisning på Langelandsfortet, når entréen er betalt. Vi følger naturligvis myndighedernes Corona retningslinjer.  Deltagelse i rundvisningen kræver tilmelding i billetsalget/entrécenteret, når der købes billet. Tilmelding sker efter “først til mølle” princippet.

Læs mere »

Fars dag

Lørdag den 5. juni giver museet gratis adgang for alle mænd. Inden du indtager Langelandsfortet skal du dog huske at melde din ankomst i Entrécenteret.  

Læs mere »

Fortets pølsevogn

Koldkrigsmuseum Langelandsfort har fået helt ny pølsevogn og den er naturligvis i autentisk retro stil. Så husk at smage en ægte “Langelænder” når du besøger Fortet. Pølsevognen har åben næste gang: Torsdag den 13. maj (Kr. Himmelfart), fredag den 14. maj og lørdag den 15. maj. Med forbehold for ændringer.

Læs mere »

Jul på Fortet

Den 27. november og den 4. december starter vi en ny tradition på Langelandsfortet. Vi åbner dørene for et lille julemarked, hvor lokale sælger juleting fra små boder, hvor man bl.a. kan købe et juletræ med hjem. Fortets pølsevogn sælger gløgg og æbleskiver, og man kan lede efter pynt til sin juledekoration på Fortets store

Læs mere »

Maskinerne startes

Den sidste torsdag i hver måned starter fortets forvalter de gamle dieselmaskiner i Maskinbunker syd. Kig forbi mellem 13.00-14.00, og hør den signifikante lyd, og nyd duften af olie. De to motorer med de blanke svinghjul er B&W 56 HK-dieselmotorer. De trækker hver en Thrige- Titan 380 V generatorer. Den tredje motor er en U.S.-fabrikeret

Læs mere »

Koldkrigsweekend

Den 22. og 23. maj er der udstilling af- og kørsel med historiske koldkrigskøretøjer. Langelandsfortet besøges af en gruppe køretøjsentusiaster, der slår lejr på museets arealer og udstiller deres historiske køretøjer fra den kolde krig. Der er mulighed for at få en tur rundt på Fortets område i et af køretøjerne.

Læs mere »

Børnedage på Langelandsfortet

Børnedage mandage og onsdage i ugerne 26 – 31 samt i uge 42 er der Corona-venlige børnedage på Langelandsfortet. På disse dage er det muligt at hjælpe to stakkels soldater med at finde de ting de har mistet, lede efter døde postkasser, og finde koldkrigssilhuetter i landskabet.

Læs mere »

Gratis danske rundvisninger

På udvalgte dage er der gratis danske rundvisninger på Langelandsfortet (gratis når entréen er betalt). Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og tilpasser os såfremt der sker ændringer.  Deltagelse i disse rundvisninger kræver tilmelding i billetsalget/entrécenteret. Tilmelding sker efter “først til mølle” princippet.  I denne sæson er der gratis rundvisninger kl. 11.00 og kl. 14.00 på

Læs mere »
Scroll til toppen

GET A CLOSE-UP EXPERIENCE OF THE COLD WAR VISIT THE LANGELANDSFORT

Entrance:

Adults low season/high season: 110/125 DKR.
Children 0-17 years: Free
Admission groups: Min. 10 persons low season/high season: 95/110 DKR.
We give a discount on the adult ticket for groups when you come and pay over 10 people in total.

Opening hours 2021:

The museum is open all week

Mach 28 to April 30: All days from 10 am. to 4 pm. 
May 1 to September 30: All days from 10 am. to 5 pm.
October 1 to October 31: All days from 10 am. to 4 pm.
Ticket sales end every day 1 hour before the museum’s closing time.

DEN KALTEN KRIEG HAUTNAH ERLEBEN BESUCHEN SIE DAS LANGELANDFORT

Eingang:

Erwachsene Nebensaison/Hochsaison: 110/125 Dkr.
Kinder 0-17 Jahre: Eintritt frei
Gruppen: Minimum 10 Personen Nebensaison/Hochsaison: 95/110 Dkr.
Wir gewähren Gruppen einen Rabatt auf das Erwachsenenticket, wenn Sie kommen und mehr als 10 Personen bezahlen.

Öffnungszeiten 2021:

Das Museum ist die ganze Woche  geöffnet.

28. März bis 30 April: Alle Tage von 10 bis 16 Uhr. 
  1. Mai bis 30. September: Alle Tage von 10 bis 17 Uhr.                              1. Oktober bis 31. Oktober: Alle Tage von 10 bis 16 Uhr.

Ticketverkauf endet täglich 1 Stunde vor der Schließung des Museums.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.