top  
     
     
  VENNEFORENINGEN  
 

Tilbage til forsiden

 
 

Tilbage til "Støtteforeninger"

 
     
 

Koldkrigsmuseum Langelandsforts Venner

Koldkrigsmuseum Langelandsforts Venner er en forening med det formål at støtte op om Koldkrigsmuseum Langelandsfort. Medlemskredsen er mennesker med interesse for Langelandsfortet, dets historie og museets formidling af den kolde krig.

Foreningens formålsparagraf siger, at det er foreningens formål at yde støtte til Koldkrigsmuseum Langelandsfort. Støtten kan ydes i kontante midler, som frivillig arbejdskraft eller blot som moralsk støtte. Som medlemmer kan optages alle, der vil gå ind for dette formål.

Foreningen blev stiftet i 2009 af medlemmer fra Special Forces og andre interesserede borgere på Langeland. I dag tæller foreningen ca. 120 medlemmer fordelt over hele landet.

I de forløbne år har foreningen ved forskellige arrangementer, især for børn og unge, medvirket til at øge besøgstallet på fortet og derved udbrede kendskabet til historien om den kolde krig. Desuden yder foreningens medlemmer en frivillig arbejdsindsats ved projekter, som fortets ansatte har svært ved at finde tid til.

 
     
     
  Venneforeningen har nu oprettet egen e-mail adresse: Fortets.Venner@gmail.com   
     
     
  Meld dig ind i foreningen "Koldkrigsmuseum Langelandsforts Vennner".
Foreningens formål er at yde støtte til Koldkrigsmuseum Langelandsfort. Støtten kan ydes i kontante midler, som frivillig arbejdskraft eller blot som moralsk støtte.
Enhver, som kan tilslutte sig foreningens formål, kan optages som medlem.
Det koster kun kr. 100.- pr. år.
Mail til foreningen og skriv dit navn og adresse, så bliver du optaget som medlem.
Du kan herefter besøge Koldkrigsmuseum Langelandsfort så ofte du ønsker mod forevisning af det tilsendte medlemskort. 

 
     
     
     
     
  FORENINGENS VEDTÆGTER  
  (klik på teksten for at komme til vedtægterne)  
     
     
 

Til toppen