top  
     
     
  Børnedage på fortet  
 

Til forsiden

 
 

Tilbage til "Prakt. oplysn."

 
     
     
     
     
     
 

Børnedage på Langelandsfortet

Har du lyst til at se Langelandsfortet fra ladet af en militærlastbil fra den kolde krigs tid? Eller udfordre din bror eller søster på en "militær" forhindringsbane i børnehøjde? Så kom til Børnedage på Koldkrigsmuseum Langelandsfort.

En original militær lastbil står klar til at give museets gæster en anderledes fort-tur, ligesom vi har genskabt en bane med bl.a. balancebom, krybetråd og vadested, næsten som den bane, der hørte til Langelandsfortets kaserne, dengang fortet var aktivt under den kolde krig. Når du er blevet rystet godt igennem på køreturen og har mestret forhindringerne kan du bage snobrød ved fortets bålsted. Måske har du lyst til at prøve banen igen og forbedre din tid?

Du får adgang til lastbilkørsel, forhindringsbane og snobrødsbagning ved at købe en orlogsbog til 20 kr. i entrécentret. Børnedagene arrangeres af museet og museets venneforening. Orlogsbøgerne sælges indtil kl. 14.
 

Børnedage afholdes i 2019 som følger:

Børnedage:
Hver tirsdag i skolernes sommerferie (uge 27-32) samt tirsdag og torsdag i uge 42 fra kl. 10-15. Det koster 20 kr pr. barn at være med, og børnebilletterne sælges indtil kl. 14.


Klik på tegningen for at gøre den større

Der har til stadighed været mellem 900 og 1000 (rekorden er 1240) besøgende pr. børnedag på Koldkrigsmuseum Langelandsfort. 
Fortet har dog faciliteter og areal  (110 000 m2)  til den store tilstrømning.
Vi er meget glade for det stor besøgstal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

 
 

 
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 

Til toppen